Kulturní standardy Indů a jejich vliv na obchodní jednání a podnikání - Küblbeková, Eva; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zaměřuje na charakteristiku indické kultury a analýzu jejího vlivu na obchodní jednání a podnikání. V první části práce se zabývám pojmem kultura a kulturní standardy, ve druhé části charakterizuji Indii a její kulturu a aplikuji Hofstedeho kriteria kulturních dimenzí na Indii. V praktické části na základě rozboru interview analyzuji projevy indické kultury v obchodním a podnikatelském prostředí současné Indie a analyzuji změny, ke kterým v indické společnosti a její kultuře dochází a uvádím doporučení pro úspěšné jednání s indickými partnery.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses