Analýza předpokladů vybrané turistické destinace - Smetanová, Hana (2015)
Cílem práce je provést analýzu předpokladů pro cestovní ruch vybrané turistické destinace, konkrétně Malé Morávky a Karlova pod Pradědem. Výsledky analýzy budou porovnávány s výsledky již existující analýzy potenciálu. Na základě obou analýz a názorů třetích osob bude provedena SWOT analýza. V souladu s určenou strategií vyplývající ze SWOT analýzy bude navrženo několik doporučení pro rozvoj cestovního ruchu v analyzovaném území.