Analýza předpokladů vybrané turistické destinace - Smetanová, Hana; Musil, Martin, 1976-; Švanda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2015)
Cílem práce je provést analýzu předpokladů pro cestovní ruch vybrané turistické destinace, konkrétně Malé Morávky a Karlova pod Pradědem. Výsledky analýzy budou porovnávány s výsledky již existující analýzy potenciálu. Na základě obou analýz a názorů třetích osob bude provedena SWOT analýza. V souladu s určenou strategií vyplývající ze SWOT analýzy bude navrženo několik doporučení pro rozvoj cestovního ruchu v analyzovaném území.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses