Globalizační trendy v čs. automobilovém průmyslu - Mareš, Jan; Plchová, Božena, 1936-; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá dopady globalizace a jejich trendů na český automobilový průmysl. Cílem práce je popsat a zhodnotit vliv prohlubující se globalizace na český automobilový průmysl, zvláště pak na přední výrobce automobilů a jejich dodavatele v České republice. V práci je nastíněn proces globalizace, současná situace světového průmyslu a také situace českého automobilového odvětví. Praktická část práce se zaměřuje na analýzu a definování globalizace v rámci dodavatelských subjektů automobilové průmyslu.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses