Marketingová situační analýza vybrané společnosti - Kándlová, Aneta (2015)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout zlepšení současného stavu ve vybrané společ-nosti. Teoretická část popisuje všeobecně marketingové prostředí a marketingový mix. Praktická část se zaměřuje na popis konkrétní společnosti, a to Šumavského pivovaru Vimperk. Práce dále detailně zkoumá marketingové prostředí a marketingový mix této společnosti. V závěru bakalářské práce budou vyhodnoceny zjištěné informace a prostřednictvím SWOT analýzy se navrhne zlepšení současné situace společnosti.