Marketingová situační analýza vybrané společnosti - Kándlová, Aneta; Svoboda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Ezrová, Hana, 1941- (2015)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout zlepšení současného stavu ve vybrané společ-nosti. Teoretická část popisuje všeobecně marketingové prostředí a marketingový mix. Praktická část se zaměřuje na popis konkrétní společnosti, a to Šumavského pivovaru Vimperk. Práce dále detailně zkoumá marketingové prostředí a marketingový mix této společnosti. V závěru bakalářské práce budou vyhodnoceny zjištěné informace a prostřednictvím SWOT analýzy se navrhne zlepšení současné situace společnosti.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses