Obchodní a kulturní specifika Belgie - Veselá, Eliška (2015)
Tématem mé bakalářské práce jsou obchodní a kulturní specifika Belgie. První kapitola představuje obecné poznatky o státu, jako je geografie, historie, demografie a politický systém. V další kapitole píšu o ekonomických a obchodních charakteristikách. Poslední kapitola pojednává o kultuře, životě v Belgii, obchodním jednání a rozdílnostech mezi Valony a Vlámy, a také rozdílnost Čechů a Belgičanů, kde jsou použity i názory a poznatky obchodních manažerů.