Obchodní a kulturní specifika Belgie - Veselá, Eliška; Müllerová, Františka, 1948-; Sehnal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tématem mé bakalářské práce jsou obchodní a kulturní specifika Belgie. První kapitola představuje obecné poznatky o státu, jako je geografie, historie, demografie a politický systém. V další kapitole píšu o ekonomických a obchodních charakteristikách. Poslední kapitola pojednává o kultuře, životě v Belgii, obchodním jednání a rozdílnostech mezi Valony a Vlámy, a také rozdílnost Čechů a Belgičanů, kde jsou použity i názory a poznatky obchodních manažerů.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses