Aplikace pro organizování turnajů ve stolním tenisu - Růžičková, Lucie (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat nástroje pro organizování turnajů ve stolním tenisu na současném trhu a z jejich nedostatků navrhnout požadavky pro vývoj aplikace a ty následně implementovat. Práce také čtenáři nastiňuje, jak probíhá vývoj takové aplikace za použití návrhového vzoru Model-View-ViewModel (MVVM) v kombinaci s tvorbou uživatelsky bohatého grafického rozhraní pomocí Windows Presentation Foundation (WPF). První část práce se zabývá analýzou trhu s podobnými nástroji a jejich nedostatky. Dále jsou pak navrženy požadavky na vyvíjenou aplikaci, které tyto nedostatky odstraní. Druhá část práce obsahuje základní informace o technologiích použitých při vývoji s ukázkami zdrojového kódu z vyvíjené aplikace. Dále je v této části popsána architektura aplikace a datové základny. Ve třetí části je pak obsažena uživatelská příručka k vyvinuté aplikaci včetně vzorových ukázek obrazovek a požadovaných vstupů.