Marketingová situační analýza vybrané společnosti - Anděrová, Veronika; Svoboda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Ezrová, Hana, 1941- (2015)
Cílem této bakalářské práce je návrh na zlepšení současné situace společnosti, která se zabývá zejména poskytováním služeb, na základě marketingové situační analýzy. Společnost DOPRAVA ZÁRUBA M&K s.r.o. poskytuje služby pneuservisu, servisu vozidel, služby čerpací stanice, stanici technické kontroly a měření emisí. Hlavní činností této firmy je mezinárodní kamionová doprava. Teoretická část se zabývá pojmy, jako je vymezení marketingu a marketingového prostředí, marketingového mixu a SWOT analýzy. Praktická část popisuje historii i současnost společnosti DOPRAVA ZÁRUBA M&K s.r.o., marketingový mix a analýzu vnějšího prostředí. Dále praktická část zahrnuje i SWOT analýzu a následné doporučení na zlepšení současné situace podniku.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses