Vztah zaměstnanců k firemnímu dobrovolnictví - Petrová, Lucie; Havlová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava, 1972- (2015)
Hlavní předmětem této bakalářské práce je přiblížení firemního dobrovolnictví z pohledu zaměstnanců, kteří se této činnosti v rámci svého zaměstnání účastní. Práce rozebírá vztah zaměstnanců k této činnosti a motivaci k ní. První kapitoly bakalářské práce přibližují teoretické pojmy z oblasti dobrovolnictví, věnují se definici dobrovolnictví a jeho charakteristikám a typům. Dále je představen koncept společenské odpovědnosti firem. V druhé části práce je přiblížena společnost Česká spořitelna a firemní dobrovolnictví v praxi. Práce dále mapuje stimuly, které vedou zaměstnance k účasti na firemním dobrovolnictví. Hlavním cílem práce je zjistit, jaký vztah mají zaměstnanci pobočky České spořitelny v Jindřichově Hradci oddělení cash-handling k firemnímu dobrovolnictví, a jaký to má vliv na pracovní tým.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Lenka Havlová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: společenská odpovědnost firem; firemní filantropie; dobrovolníci; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporate social responsibility; corporate philanthropy; volunteers; bachelor's theses