Analýza marketingového mixu vybrané společnosti - Machoň, Tomáš; Svoboda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Harantová, Monika (2015)
Tématem této bakalářské práce je Analýza marketingového mixu, která bude provedena na Depu Tábor, pobočce České pošty, s. p.. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení pojmu marketing, popis marketingu služeb a jeho specifik a hlavně vymezení marketingového mixu podniku. Nakonec je v této části vysvětlena SWOT analýza. V praktické části je nejprve stručně představena analyzovaná společnost a poté provedena analýza marketingového mixu firmy. V poslední části je uskutečněna SWOT analýza podniku. Cílem této práce je podat ucelený obraz o marketingovém mixu Depa Tábor a navrhnout pobočce možná doporučení, kterými by případně mohla zlepšit svou současnou pozici.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: služby; marketing; management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; marketingový mix; bakalářské práce; service industries; marketing; bachelor's theses