Robotika ve stárnoucím Japonsku - Macháčková, Anna; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Bejkovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářské práce se zabývá robotikou a jejími možnostmi využití vzhledem ke stárnutí obyvatelstva. První kapitola osvětluje základní pojmy z robotiky společně s historií robotiky. Druhá kapitola přibližuje japonskou vědu a výzkum v oblasti robotiky. Závěrečná kapitola se věnuje konkrétním aplikacím robotiky v oblasti péče o člověka a medicíny.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses