Finanční analýza ZP Hospříz, a.s. - Jirků, Kateřina (2015)
Cílem bakalářské práce je rozbor a zhodnocení finanční situace podniku pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů a analýzy poměrových ukazatelů za období 2011 -- 2013. Zjištěné výsledky budou srovnány s naměřenými hodnotami v odvětví. Dalším úkolem bude upozornit na nedostatky a vydat doporučení směrem ke společnosti.