Finanční analýza ZP Hospříz, a.s. - Jirků, Kateřina; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Matějková, Lenka (2015)
Cílem bakalářské práce je rozbor a zhodnocení finanční situace podniku pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů a analýzy poměrových ukazatelů za období 2011 -- 2013. Zjištěné výsledky budou srovnány s naměřenými hodnotami v odvětví. Dalším úkolem bude upozornit na nedostatky a vydat doporučení směrem ke společnosti.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: zadluženost; finanční analýza; likvidita; účetní výkazy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; debt; financial analysis; liquidity (economics); financial statements; bachelor's theses