Analýza profilu návštěvníka Jindřichova Hradce - Čížková, Kamila; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novotná, Eliška, 1944- (2015)
Cílem této práce je vypracování podrobné analýzy profilu návštěvníka Jindřichova Hradce v letní sezóně 2014. Teoretická část se zabývá problematikou cestovního ruchu, jeho vymezením a vývojem, jeho typologií a typologií návštěvníka. Dále představuje město Jindřichův Hradec z pohledu cestovního ruchu a uvádí jednotlivé metody měření a hodnocení návštěvnosti. Praktická část se věnuje interpretaci zjištěných výsledků, informace byly získávány metodou osobního dotazování návštěvníků prostřednictvím standardizovaného dotazníku. Dotazování probíhalo v období června -- září 2014 na konkrétních místech v Jindřichově Hradci.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: cestovní ruch; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses