Analýza image Vysoké školy ekonomické v Praze - Kovačová, Monika (2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou image vzdělávací instituce. Teoretická část vysvětluje základní pojmy z marketingu -- pojem značka, řízení značky v průběhu času, image značky a metody její analýzy. Zkoumaným objektem je v praktické části Vysoká škola ekonomická v Praze. Zde je analyzována její současná image z pohledu jednotlivých cílových skupin. Cílem je zjistit silné a slabé stránky školy a doporučit konkrétní řešení do budoucna.