Výroba elektřiny v EU se zaměřením na fotovoltaiku - Kotnová, Lucie; Vošta, Milan, 1962-; Buryan, Šimon; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na současnou situaci ve výrobě elektřiny a popisuje, jakou cestou se bude výroba elektřiny vyvíjet v budoucnu ve státech Evropské unie. Práce se také zabývá současným a budoucím stavem v oblasti fotovoltaiky. Sesbíraná data byla rozdělena do tří kapitol. První kapitola popisuje základní pojmy související s produkcí a distribucí elektřiny. Druhá kapitola zkoumá vývoj ve výrobě elektřiny ve státech EU. Třetí kapitola analyzuje novodobý trend fotovoltaiky. Práce vyhodnocuje budoucí vývoj ve výrobě, neboli k jakým postupům ve výrobě elektřiny v současnosti směřuje toto odvětví, na základě sesbíraných dat a zkušeností z minulosti.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses