Analýza profilu návštěvníka Jindřichova Hradce - Šuhájková, Michaela (2015)
Bakalářská práce má za cíl definovat profil návštěvníka Jindřichova Hradce. Získané informace z analýzy může město využít jako podklad pro plánování svého dalšího rozvoje. Definovaný profil návštěvníka mohou využití i jiné subjekty zapojené do cestovního ruchu ve městě k vylepšení své nabídky služeb. Data budou získány osobním dotazováním pomocí standardizovaného dotazníku. První část práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které se vztahují k cestovnímu ruchu. Dále je krátce představeno město Jindřichův Hradec a poslední část práce je zaměřena na samotné zpracování dat, ze kterých se vytvoří profil návštěvníka.