Analýza profilu návštěvníka Jindřichova Hradce - Šuhájková, Michaela; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novotná, Eliška, 1944- (2015)
Bakalářská práce má za cíl definovat profil návštěvníka Jindřichova Hradce. Získané informace z analýzy může město využít jako podklad pro plánování svého dalšího rozvoje. Definovaný profil návštěvníka mohou využití i jiné subjekty zapojené do cestovního ruchu ve městě k vylepšení své nabídky služeb. Data budou získány osobním dotazováním pomocí standardizovaného dotazníku. První část práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které se vztahují k cestovnímu ruchu. Dále je krátce představeno město Jindřichův Hradec a poslední část práce je zaměřena na samotné zpracování dat, ze kterých se vytvoří profil návštěvníka.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: cestovní ruch; management [obor bakal. práce]; monitoring návštěvnosti; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses