Marketing v cestovním ruchu - Kindl, Martin (2015)
Tato bakalářská práce, se věnuje tématu marketingu v oblasti cestovního ruchu a především jeho specifikům pro toto odvětví. Teoretická část shrnuje obecné poznatky o cestovním ruchu a marketingu, s cílem seznámit čtenáře s touto problematikou. V praktické části jsou pak tyto poznatky aplikovány na konkrétní cestovní kancelář a její produkt. Jejím cílem je podrobně rozebrat a zanalyzovat tento produkt po marketingové stránce a navrhnout případně změny a zlepšení pro cestovní kancelář.