Marketing v cestovním ruchu - Kindl, Martin; Švanda, Pavel; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2015)
Tato bakalářská práce, se věnuje tématu marketingu v oblasti cestovního ruchu a především jeho specifikům pro toto odvětví. Teoretická část shrnuje obecné poznatky o cestovním ruchu a marketingu, s cílem seznámit čtenáře s touto problematikou. V praktické části jsou pak tyto poznatky aplikovány na konkrétní cestovní kancelář a její produkt. Jejím cílem je podrobně rozebrat a zanalyzovat tento produkt po marketingové stránce a navrhnout případně změny a zlepšení pro cestovní kancelář.
Vedoucí práce: Pavel Švanda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: cestovní ruch; marketing cestovního ruchu; cestovní kanceláře; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; tourism marketing; travel agencies; bachelor's theses