Analýza marketingového mixu vybrané společnosti s důrazem na komunikaci - Čvanda, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Svoboda, Petr; Řepová, Helena (2015)
Cílem této práce je popis marketingového mixu s důrazem na komunikaci, zhodnocení vhodnosti využití jeho jednotlivých nástrojů ve společnosti Czech rent a car s.r.o. (Europcar) a navržení případných doporučení ke zlepšení stávajícího stavu.
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podnikatelské projekty; marketing; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; marketinový mix; bakalářské práce; business planning; marketing; communication in marketing; bachelor's theses