Reformy Mezinárodního měnového fondu v souvislosti s proměnou měnového a finančního systému - Bilková, Simona; Hnát, Pavel, 1981-; Bejkovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se soustředí především na reformy Mezinárodního měnového fondu týkající se rozložení členských kvót a rozhodování ve Výkonné radě. Představuje proměny mezinárodního měnového i finančního systému ve 20. a na začátku 21. století, seznamuje s historií Mezinárodního měnového fondu, poté se zabývá jeho reformami. V poslední kapitole popisuje činnost Mezinárodního měnového fondu v oblasti dohledu a poskytování finanční pomoci členským státům.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses