Nákladové účetnictví ve vybrané firmě se zaměřením na sestavení a vyhodnocení rozpočtu středisek - Machová, Jana; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana (2015)
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím odborné literatury vysvětlit základní teoretické pojmy problematiky nákladového účetnictví a rozpočetnictví. Dalším cílem je analýza sestavování a vyhodnocování rozpočtu středisek konkrétní firmy. Na základě rozhovorů se zaměstnanci firmy a rozborem dostupných výkazů a dokumentů podniku je v bakalářské práci popsán proces sestavování rozpočtu středisek a kontrola plnění rozpočtů.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: nákladové účetnictví; rozpočtová skladba; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cost accounting; budgeting; bachelor's theses