Transferové ceny pohledem finančního účetnictví, auditu a daní v České republice - Čížek, Ladislav (2015)
Práce se zabývá vztahy finančního účetnictví, auditu a daní k transferovým cenám. Popisuje legislativní úpravu transferových cen v těchto oblastech. Práce je věnována významu transferových cen jak v oblasti daní, tak ale i v méně akcentovaných oblastech finančního účetnictví a auditu. Význam transferových cen je dokládán modelovými i reálnými příklady a související judikaturou Nejvyššího správního soudu.