Transferové ceny pohledem finančního účetnictví, auditu a daní v České republice - Čížek, Ladislav; Müllerová, Libuše, 1945-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce se zabývá vztahy finančního účetnictví, auditu a daní k transferovým cenám. Popisuje legislativní úpravu transferových cen v těchto oblastech. Práce je věnována významu transferových cen jak v oblasti daní, tak ale i v méně akcentovaných oblastech finančního účetnictví a auditu. Význam transferových cen je dokládán modelovými i reálnými příklady a související judikaturou Nejvyššího správního soudu.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses