Marketingová strategie obchodu SLUSNY - Kroutil, Václav; Procházková, Markéta; Jozíf, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou marketingové strategie obchodu Slusny.net. Autor, který se aktivně podílí na chodu společnosti, vychází ze situační analýzy makroprostředí i mikroprostředí podniku za použití v praxi používaných marketingových analýz. Z těchto dat obohacených o dotazníkové šetření marketingového výzkumu rozhoduje autor o vhodné marketingové strategii obchodu. Cílem práce je sestavit marketingovou strategii, logicky vycházející ze získaných dat, která je založena na konkurenční výhodě obchodu a vede ke zvolenému cíli.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses