Podnikové vzdělávání a rozvoj zaměstnanců - Lukášová, Martina (2015)
Předmětem této diplomové práce je vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve společnosti Mondi Štětí a.s. Cílem diplomové práce je analýza systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v této společnosti, zhodnocení provedené analýzy a navržení případných doporučení vedoucích ke zlepšení celého systému vzdělávání a rozvoje ve společnosti. Teoretická část na základě odborné literatury definuje základní pojmy z oblasti vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Popisuje proces systematického vzdělávání a rozvoje zaměstnanců, používané metody vzdělávání, proces rozvoje manažerů a uvádí některé moderní trendy ve vzdělávání. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti, analýzu současného systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti a zhodnocení výsledků provedené analýzy. Závěrečná část obsahuje návrhy a doporučení, která mohou ještě zefektivnit proces vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti a přispět tak k celkové prosperitě společnosti.