Podnikové vzdělávání a rozvoj zaměstnanců - Lukášová, Martina; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Bušina, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Předmětem této diplomové práce je vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve společnosti Mondi Štětí a.s. Cílem diplomové práce je analýza systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v této společnosti, zhodnocení provedené analýzy a navržení případných doporučení vedoucích ke zlepšení celého systému vzdělávání a rozvoje ve společnosti. Teoretická část na základě odborné literatury definuje základní pojmy z oblasti vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Popisuje proces systematického vzdělávání a rozvoje zaměstnanců, používané metody vzdělávání, proces rozvoje manažerů a uvádí některé moderní trendy ve vzdělávání. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti, analýzu současného systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti a zhodnocení výsledků provedené analýzy. Závěrečná část obsahuje návrhy a doporučení, která mohou ještě zefektivnit proces vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti a přispět tak k celkové prosperitě společnosti.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses