Platební bilance České republiky v letech 2005 - 2014 - Skokanová, Anežka (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem platební bilance České republiky v letech 2005-2014. V teoretické části poskytuje přehled o struktuře platební bilance, principech jejího sestavování a rozdílech v metodice mezi 5. a 6. vydáním Manuálu platební bilance. Druhá část je zaměřena na vývoj jednotlivých účtů a nalezení faktorů, které jejich vývoj ovlivnily.