Platební bilance České republiky v letech 2005 - 2014 - Skokanová, Anežka; Žamberský, Pavel; Fialová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem platební bilance České republiky v letech 2005-2014. V teoretické části poskytuje přehled o struktuře platební bilance, principech jejího sestavování a rozdílech v metodice mezi 5. a 6. vydáním Manuálu platební bilance. Druhá část je zaměřena na vývoj jednotlivých účtů a nalezení faktorů, které jejich vývoj ovlivnily.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses