Marketing na sociálních sítích se zaměřením na LinkedIn ve společnosti CertiCon, a.s. - Kulišová, Linda (2015)
Tato práce se zaměřuje na možnosti marketingu na sociální síti LinkedIn. První kapitola popisuje základní sociální sítě a jejich marketingové prostředí. Druhá kapitola se následně detailně věnuje sítí LinkedIn. Třetí kapitola se krátce věnuje společnosti CertiCon, a.s. a jejímu dosavadnímu působení na síti LinkedIn. Čtvrtá kapitola je již empirickou částí, zde jsou uvedeny konkrétní změny na firemním profilu společnosti.