Specifika obchodu a podnikání v Kanadě - Stránská, Michaela (2015)
Práce analyzuje kanadské podnikatelské prostředí. Analýza je provedena metodou PEST, postupně jsou tedy zkoumány politické, ekonomické, sociální a technologické faktory. Cílem práce je na základě této analýzy určit specifika obchodu a podnikání v Kanadě. Dílčím cílem je poskytnout odpověď na otázku, zda je Kanada vhodným teritoriem pro české exportéry.