Specifika obchodu a podnikání v Kanadě - Stránská, Michaela; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce analyzuje kanadské podnikatelské prostředí. Analýza je provedena metodou PEST, postupně jsou tedy zkoumány politické, ekonomické, sociální a technologické faktory. Cílem práce je na základě této analýzy určit specifika obchodu a podnikání v Kanadě. Dílčím cílem je poskytnout odpověď na otázku, zda je Kanada vhodným teritoriem pro české exportéry.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses