Hospodářské vztahy České republiky se Švédskem - Papeš, Benjamin; Plchová, Božena, 1936-; Hanzlíková, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá popisem obchodních a částečně i politických vztahů mezi oběma zeměmi. Zahrnuje ekonomickou historii Švédska, makroekonomickou komparaci s Českou republikou, i konkrétní případy obchodní i politické spolupráce. Cílem je zjistit, v jaké intenzitě spolupráce probíhá, proč tomu tak je a jaké jsou možnosti jejího prohloubení.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses