Analýza marketingového využití sociální sítě Facebook ve Fitness Studio MAT - Steklá, Petra (2015)
Tématem bakalářské práce je Analýza marketingového využití Facebooku ve Fitness Studio MAT. První část vysvětluje pojem sociální síť a specifikuje různé kategorie sociálních sítí, v rámci kterých uvádí nejznámější typy sítí ve světě a v České republice. V druhé části je analyzována marketingová strategie Fitness Studio MAT a provedena SWOT analýza. V následující části byly stanoveny výzkumné otázky, které byly ověřovány, zda jsou pravdivé či nikoli za pomoci dotazníkového šetření zákazníků Fitness Studio MAT. Na základě výsledků v dotazníkovém šetření byly v poslední kapitole stanoveny návrhy na zlepšení a rozvoj sportovního centra.