Využití kulturních památek v čase - Srbová, Pavlína; Netková, Jarmila; Ševčík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvoření uceleného přehledu o využívání památek v obci Svatý Jan pod Skalou v průběhu času. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola se zabývá především definicí náboženského cestovního ruchu a jeho propagací. Druhá kapitola je věnována poutním místům a poutním cestám. Třetí kapitola již obsahuje přehled o využívání svatojánských památek od počátku 19. století dodnes. V poslední kapitole je vysvětlen rozdíl mezi poutníkem a výletníkem a je zde vyhodnocena využitelnost svatojánských památek pro oba tyto segmenty.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses