Analýza networkingové firmy Vemma a jejích příležitostí na českém trhu - Válková, Adéla (2015)
Bakalářská práce analyzuje network marketing, jeho historii a současnost, část je věnována novým formám marketingu na sociálních sítích.V práci se zaměřuji na firmu Vemma, prodávající zdravé energetické nápoje. Charakterizuji tržní segment, typického zákazníka v provedeném hloubkovém rozhovoru a zjišťuji potenciál na českém trhu pomocí SWOT analýzy.