Analýza networkingové firmy Vemma a jejích příležitostí na českém trhu - Válková, Adéla; Olšanová, Květa; Halík, Jaroslav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce analyzuje network marketing, jeho historii a současnost, část je věnována novým formám marketingu na sociálních sítích.V práci se zaměřuji na firmu Vemma, prodávající zdravé energetické nápoje. Charakterizuji tržní segment, typického zákazníka v provedeném hloubkovém rozhovoru a zjišťuji potenciál na českém trhu pomocí SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses