Globální populační problém asijského kontinentu - Plavcová, Žaneta; Jeníček, Vladimír, 1932-; Janković, Vukica; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma "Globální populační problém asijského kontinentu". První kapitola popisuje vývoj demografického růstu. Další část se zabývá populační explozí v Asii. Tato kapitola je věnována charakteristice rozdílných trendů v rozvojových zemích a nejchudších asijských oblastech v kontrastu s vyspělými zeměmi Asie. Následující část obsahuje hlavní demografické trendy. Poslední část dává podněty k uvědomění si závažnosti problému a snaží se najít současné i budoucí řešení populačního problému.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses