Trvale udržitelný rozvoj - Babíčková, Michaela; Jeníček, Vladimír, 1932-; Sankot, Ondřej, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato práce pojednává o teoretických aspektech udržitelného rozvoje a praktickém uplatnění tohoto přístupu v České republice a Evropské unii. V teoretické části je představena historie trvale udržitelného rozvoje, jeho principy, pilíře a indikátory. Dále tato práce pojednává o vyváženém rozvoji, jakožto o velmi blízké koncepci rozvoje udržitelného. V poslední části se nachází rozbor praktického přístupu k trvale udržitelnému rozvoji v České republice a Evropské unii a jejich strategie.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses