Firemní kultura ČSOB a Raiffeisenbank - Svobodová, Jana; Müllerová, Františka, 1948-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou firemní kultury, která je dále demonstrována na příkladech společností ČSOB a Raiffeisenbank. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je rozebrána kultura a firemní kultura jako taková. Dále jsou zde základní informace jak o společnosti ČSOB, tak o společnosti Raiffeisenbank. V praktické části je na základě rozhovoru se zaměstnanci obou společností popsán vztah společnosti k zaměstnancům, otázky etického kodexu a společenské odpovědnosti firem a předepsaný dress code. Na závěr práce porovnává firemní kulturu těchto dvou společností.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses