Marketingová strategie společnosti H&M se zaměřením na retrostyl - Zajíčková, Lucie (2015)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií vybrané společnosti. Teoretická část vysvětluje základní pojmy marketingu - marketingový a komunikační mix, strategický marketing. Zkoumaným objektem je v praktické části mezinárodní oděvní společnost H&M. Zde je analyzováno, jaké marketingové nástroje H&M používá ke své propagaci. Cílem práce je zjistit, zda zákazníci H&M mají zájem o limitovanou kolekci retro oblečení ve stylu 50. - 60. let.