Marketingová strategie společnosti H&M se zaměřením na retrostyl - Zajíčková, Lucie; Chylíková, Hana, 1953-; Holá, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií vybrané společnosti. Teoretická část vysvětluje základní pojmy marketingu - marketingový a komunikační mix, strategický marketing. Zkoumaným objektem je v praktické části mezinárodní oděvní společnost H&M. Zde je analyzováno, jaké marketingové nástroje H&M používá ke své propagaci. Cílem práce je zjistit, zda zákazníci H&M mají zájem o limitovanou kolekci retro oblečení ve stylu 50. - 60. let.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses