Česko-francouzské obchodní vztahy s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Pivoňková, Adéla; Müllerová, Františka, 1948-; Střecha, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je analýza vzájemných obchodních vztahů České republiky a Francie, dílčím cílem je analýza obchodního jednání s Francouzi. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola obsahuje obecnou charakteristiku Francie. Druhá kapitola pojednává o zahraničním obchodě České republiky a Francie, poté analyzuje vzájemné obchodní vztahy. Třetí kapitola je o francouzské kultuře a obchodním jednání s Francouzi. Poslední kapitola se věnuje rozhovorům s českými obchodníky, kteří mají s obchodním jednáním s Francouzi zkušenosti.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses