Insolvenční řízení na praktickém příkladě. - Bernardová, Vendula; Novák, Miloš; Svoboda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zabývá insolvenčním řízením a jejím cílem je za pomoci příkladů z dřívější praxe poukázat na některé skutečnosti, které se během insolvenčního řízení mohou stát a aby již k nim tak docházelo v menší míře. Práce je rozčleněna celkem do šesti kapitol, kde je nejdříve rozebrána historie úpadkového práva, co je to úpadek a pak již samotné insolvenční řízení. Poslední kapitoly jsou věnovány praktickým příkladům a situaci v České republice za doby působení insolvenčního zákona.
Vedoucí práce: Miloš Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses