Marketing města Český Brod - Thomesová, Vendula (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem města Český Brod. Cílem práce je zanalyzování marketingových aktivit města a následné navrhnutí doporučení na zlepšení. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z teorie marketingu cestovního ruchu. Praktická část nejprve představuje město Český Brod a poté se věnuje zhodnocení marketingových aktivit města. Tato analýza je uskutečněna formou SWOT analýzy a sestavením marketingového mixu, který odráží výsledky ankety, která byla provedena na území města Český Brod. Závěrečná kapitola navrhuje opatření vedoucí ke zlepšení marketingových aktivit a k rozvoji cestovního ruchu města.