Marketing města Český Brod - Thomesová, Vendula; Švanda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982- (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem města Český Brod. Cílem práce je zanalyzování marketingových aktivit města a následné navrhnutí doporučení na zlepšení. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z teorie marketingu cestovního ruchu. Praktická část nejprve představuje město Český Brod a poté se věnuje zhodnocení marketingových aktivit města. Tato analýza je uskutečněna formou SWOT analýzy a sestavením marketingového mixu, který odráží výsledky ankety, která byla provedena na území města Český Brod. Závěrečná kapitola navrhuje opatření vedoucí ke zlepšení marketingových aktivit a k rozvoji cestovního ruchu města.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Pavel Švanda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketing; teritoriální marketing; cestovní ruch; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; regional marketing; tourism; bachelor's theses