Rusko-česká smíšená obchodní komora - Danielová, Kateřina; Müllerová, Františka, 1948-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce má za cíl charakterizovat a zhodnotit činnost Rusko-české smíšené obchodní komory na česko-ruském trhu. V první kapitole se věnuji obchodní a hospodářské spolupráci mezi Českou republikou a Ruskou federací. Druhá kapitola identifikuje interkulturní odlišnosti mezi Čechy a Rusy. Třetí kapitola obsahuje charakteristiku Rusko-české smíšené obchodní komory a jejích aktivit a činností. Po třech teoretických kapitolách je v poslední kapitole vykreslena spolupráce komory s vybranými členy, která je popisována na základě názorů a zkušeností zástupců firem s členstvím v Rusko-české smíšené obchodní komoře.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses